GOLFVALMENNUS

YKSITYISVALMENNUS

Yksityisopetuksessa keskitytään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Opetuksessa voidaan esimerkiksi keskittyä tarkemmin tekniikkan tai pelillisten elementtien kehittämiseen, harjoitella tietty osaa lyönnistä tai lähipelistä. Yksityisopetus 50 min (90€) tai 90 min (145€). Tunnille voi tulla 1-2 henkilöä. 

RYHMÄVALMENNUS

Golfklinikoilla harjoitellaan ryhmässä golfin eri osa-alueita monipuolisilla ja kehittävillä tekniikkaharjoituksilla. Jokaisella kerralla keskitytään lyönti- ja lähipeliharjoitteluun vaihtuvin teemoin. Golfklinikka 50 min (25€) tai 90min (45€). Voit ilmoittautua mukaan yksittäiselle tai useammalle kerralle.

TEEMAMATKAT JA-PÄIVÄT

Teemapäivillä ja matkoilla syvennytään aiheeseen tarkemmin hyvällä fiiliksellä.

Golf & Health -matka 21-28.4.2023
Lisätietoa ja ilmoittautumiset
https://vianord.fi/vianord-matkat/#Emporda

.


TE3 LIIKERATAMITTAUS

Golfissa lajinomaisia fyysisiä taitoja ovat mm. liikkuvuus, tasapaino, ketteryys, koordinaatio ja teho. Golfarin TE3-Liikeratamittauksessa älykepin avulla mitataan asiakkaan fyysiset liikeradat tarkasti ja luotettavasti asteen tarkkuudella. Mittauksen perusteella asiakkaalle luodaan koko vartaloa kehittävä harjoitusohjelma, joka soveltuu yksilöllisesti asiakkaan suorituskyvyn kehittämiseen. Sovellukseen kirjataan ylös mahdolliset jännitys- ja kiputilat sekä mittaustulokset, joihin tuloksia voidaan tulevaisuudessa verrata. Mittaustapahtuma 90min (150€) sisältää alkukartoituksen, TE3-liikeratamittauksen älykepillä, harjoitusohjelman luomisen ja liikkeiden läpikäymisen. Saat harjoitusohjelman paperisena versiona sekä ohjevideot.

GOLFARIN KUNTOSALIOHJELMA

Golfissa lajinomaisia fyysisiä taitoja ovat mm. liikkuvuus, tasapaino, ketteryys, koordinaatio ja teho. Golfarin kuntosaliohjelma on näitä ominaisuuksia kehittävä harjoitusohjelma, joka soveltuu erinomaisesti läpi golfkauden harjoittelua tukevaksi ohjelmaksi. Ohjelma on myös mahdollista muokata siten, että se on toteutettavissa kotona. Paketti (100€) sisältää sähköisen alkukartoituksen, Golfarin kuntosaliohjelman sekä ohjevideot liikkeiden toteutukseen. 

YRITYSTAPAHTUMAT

Sinä ja vieraasi olette lämpimästi tervetulleita Master Golfiin Espooseen viettämään ikimuistettavaa ja tapahtumarikasta golfpäivää. Luomme yrityksellesi persoonallisen kokonaisuuden toiveittesi mukaisesti ja hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla. 

Golfkierroksen lisäksi pakettiin voi kuulua monenlaista oheisohjelmaa Golfvalmennuksesta terveyteen ja työhyvinvointiin liittyviin luentoihin. Hyvä ruoka ja juoma kuuluvat oleellisena osana yhdessäoloon. Bodomin kartanossa toimii ravintola, joka on ajan ja laadun tasalla.

 

AJANVARAUKSET JA LISÄTIEDOT
http://www.varaaheti.fi/mastergolfacademy

julia@kettinen.fi +358500411601

© 2022 Julia Kettinen